Starity

20 ezer dollár nem elég! Britney exe még több gyerektartást követel

2018. március 08. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Húszezer dollár, azaz ötmillió forint havonta nem elég Britney exének.

hirdetés

A pop hercegnője nem könnyű utat járt be 2007 óta, hogy egészségesnek mondhassa magát. Exférje, Kevin Federline ebben nem sokat segített, ám most még több pénzre tart igényt.

Az US Weekly tudta meg, hogy Kevin a 20 ezer dollárnyi befolyt összegét akarja növelni, mondván, hogy „figyelembe kell venni az áldozatokat, amiket hozott”, illetve, „megszüntethetné Britney felügyeletét a fiúkhoz, amit eddig nem tett meg”.

Kevin Federline és Britney Spears

Britney jelenleg boldog párkapcsolatban él testépítő szerelmével, és a tavalyi éve rendkívül sikeres volt: közel 140 millió bevételt tett zsebre Piece of Me Las Vegas-i show-jával. Úgy tűnik, egykori exe ezt irigyelte meg, ezt pedig az énekesnő nem nézi jó szemmel. Mint megtudtuk, Kevin ügyvédje, Mark Vincent Kaplan küldött egy hosszú levelet Britney csapatának, miért is akarnak többet, mint 20 ezer dollárt havonta.

Az US Weeklynek Britney sajtósa elmondta, hogy

az énekesnő mérges, hogy több pénzt követelnek, hiszen mindenért tisztességesen fizet.

Tulajdonképpen a követelése teljesen alaptalan, hiszen a két kisfiú, Sean Preston és Jayden James már teljes felügyeletet élveznek a sztármamival: Kevin csak minden két hétben, a hétvégéken osztozik a gyerekeken. Így picit érthetetlen sokak számára, miért mérgezi a kapcsolatát Britney-vel...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek