Starity

Mivel játszanak és hogy telik a sztárgyerekek ifjúkora?

2018. március 11. 15:03   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A celebek és sztárok gyermekei talán egészen másképpen nőnek fel mintha egy átlagos családban nevelkednének. Erre számtalan szélsőséges példát láttunk már. A sztárgyerekeknek sokkal nehezebb, hiszen szüleik ismertek, tehetősek, ennek ellenére csak ritkán tudnak minőségi időt eltölteni együtt.

hirdetés
Mivel játszanak és hogy telik a sztárgyerekek ifjúkora?
Fotó: Istenes Bence / Instagram

Sokan azonban igyekeznek a gyerekeiket a karrierjük és a siker elé helyezni, ekkor viszont a népszerűségük vagy a fizetésük fogyatkozik meg látványosan. Ahogy Hollywoodban mondani szokás; aki nincs a képernyőn, az nem létezik.

Talán Magyarországon kicsit azért enyhébben vehetőek észre ezek a hatások és nincsenek annyira szélsőséges helyzetek mint Amerikában. Említhetünk azonban pozitív és negatív példát is, amikkel a hazai sajtó is foglalkozik napi szinten. Még egyes gyermekek a tehetős szülők miatt előnybe kerülnek és képesek magasabb célokat is elérni, addig mások átesve a ló túloldalára a kábítószer és a bűn fogságában végzik. A sztárpárok sztárgyerekeinek ifjú kora, tehát óriási kihatással van a későbbi életükre is.

Hazai mintaszülők: Csobot Adél és Istenes Bene

Csobot Adél és Istenes Bence, igazi sztárpár Magyarországon és nemrég jelentették be, második kisfiuk érkezését is. A boldog szerelmespár igazi mintapéldája lehet a hazai celeb világ szülőinek, hiszen nagy odafigyeléssel gondoskodnak a kis Nátánról. A képek és vlogok tanúsága szerint a kisfiúnak mindene megvan, amire egy korabeli picinek szüksége lehet, így a legjobb fejlesztői játékokat is megkapta. Játék tárházában megtalálható a játék bevásárló kosár, a zenélő és villogó játék hangszer, a különböző plüssjátékok és a játék étkészletek is. Amennyire tudni lehet, Nattán az udvari játékokat is nagyon szereti. A mindig mosolygós anyuka szívesen olvas a kis fiának mesekönyvet, festegetnek együtt és imádják a kisautókat és a játék állatokat is. Úgy tűnik a mintaszülők gyermekei boldog ifjúkort élhetnek meg és nem fog rájuk negatívan hatni az őket körül ölelő rivalda fény sem.

Külföldön sokkal több a negatív példa!

A leghíresebb kölyök színész talán a Reszkessetek Betörők Kevinjét alakító Macaulay Culkin akiről számtalan negatív történet keringet a sajtóban. Bár mára egy együttes tagjaként, rendezett körülmények között él, úgy nyilatkozik, hogy gyermekkorát felőrölte az ismertsége. Valószínűleg játékokra sem volt sok ideje a kis színésznek, ami döntően befolyásolta a későbbi sorsát. Pedig ő alakította egyik filmjében a világ leggazdagabb gyerekét Richie Richet is, akinek mindene megvolt: játék hangszerek, óriási rágógumi automata, és külön étterem is. A játékgépek, a kosárlabda pálya és az ugrálóvár ellenére mégsem volt boldog, hiába volt annyi játéka. Valószínűleg így lehetett a sztárkölyök életében is.

Szerencsére a hazai sztárgyerekeknek nem jutott ilyen balsors. Onyuta Judit kislányának a kedvenc játéka a rózsaszín, cumizós baba és a sminkkészlet, még kisfiáé az autó és a műanyag gyerekkonyha. Pachmann Péternek egy maci a kedvenc játéka és sok más plüssállata is van. Az Angry Birds digitális játékért azonban sok-sok sztárgyerek is bolondul, ezért amikor az egész estés film a mozikba került, sokan vettek részt a vetítésén is. Ott volt Német Kristóf a kisfiával, Ada az ikrekkel, Győrfi Pál az egész családdal és Zsidró Tamás is a fiával. A vetítés előtt kiderült, hogy a sztárgyerekek mindenféle plüssöt és játékot szeretnek, ami valamilyen mesehőst és mozifilmben szereplő karaktert ábrázol, de ezzel valószínűleg nem csak a híres gyerekek vannak így.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek