Starity

Hackertámadás érte a Barátok közt sztárját

2018. március 23. 23:11   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Barátok Közt egykori sztárja új Instagram-oldalán osztotta meg a hírt, mely szerint tegnap ismeretlenek feltörték és letörölték a közel 160 ezer követővel rendelkező oldalát.

hirdetés

Tegnap délután posztolni szerettem volna az Instagram profilomon, de többszöri próbálkozás ellenére is kidobott a rendszer. Mivel biztos voltam a jelszavamban, így tudtam, hogy nagy a baj. Egyik percről a másikra tudatosult bennem, hogy feltörték a profilomat és mindent töröltek. Tudom, hogy ez “csak” egy internetes felület, de közszereplőként ez egy fontos, hosszú évek munkájával felépített közösségi platform, ahol a több mint 160 ezer követőmmel tudtam kommunikálni.. Nyilván egyik percről a másikra nem lehet visszaállítani a oldalt, de bízom abban, hogy továbbra is Velem lesztek és végigkíséritek az életem fontosabb történéseit

– írta Kiss Ramóna, aki rajongóinak figyelmét is felhívta a hackertámadás veszélyeire.

Ezzel a poszttal arra szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy kiemelten fontos kell, hogy legyen a Ti adataitok védelme is, és hogy egy pillanat alatt tűnhet el minden ha nem megfelelő módon biztosítjátok az oldalatok, profilotok biztonságát.

 

A post shared by Kiss Ramóna (@ramona_kiss) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek