Starity

Különleges fellépésekre készül Tarja és a Stratovarius

2018. március 31. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A finn előadók már néhányszor megjelentek egymás oldalán a színpadon, most azonban egy különlegességgel rukkoltak elő.

hirdetés

2016-ot írtak a naptárak, amikor a Stratovarius meglepetéssel rukkolt elő rajongói számára, ugyanis néhány fellépés erejéig csatlakozott hozzájuk a Nightwish alapítójaként is ismert Tarja Turunen. A finnek egyébként már évek óta ismerik egymást, akkor azonban elhatározták, hogy jó lenne valamit együttes erővel alkotni.

A fanatikusok természetesen viszonzást vártak az énekesnő részéről is, ami még abban az évben be is teljesült, ugyanis az ex-Nightwish-énekesnő akkoriban vadonatúj korongjait népszerűsítette világszerte, melynek turnéja során Timo Kotipelto (Stratovarius) is színpadra lépett vele. Mindezeken túl, Tarja tavaly dobta piacra Feliz Navidad címre keresztelt középlemezét, melyet jótékony célból rögzített, és rajta olyan énekesek énekelnek duettet vele, mint Doro Pesch, Simone Simons, Sharon den Adel, Tony Kakko, Timo Kotipelto, Elize Ryd, Floor Jansen – csak hogy pár nevet említsünk.

A Finnország hangjának is megválasztott vokalista egyébként néhány napja posztolt közös fotót a Stratovarius frontemberével, mely által arra engedett következtetni, hogy ismét együtt dolgoznak, ráadásul a felvétel alatt fel lett tüntetve Turunen készülő DVD-je, az Act II is. A mai napon azonban lerántották a leplet a titokról és elárulták, hogy A Nordic Symphony név alatt egy különleges, ünnepi turnéval kedveskednek majd rajongóiknak. A koncertsorozat ugyan csak októberben veszi majd kezdetét, ám az előadók már most kíváncsiak arra, hogy mely országokban tartanak igényt a fellépésre – amit egyébként már ők is izgatottan várnak.

 

A post shared by Tarja Turunen (@tarjaofficial) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek