Starity

Bemutatjuk a 2018-as fürdőruhatrendeket, tarts velünk a divatkalandban!

2018. április 03. 16:04   |   Szerző: Manzara

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindannyian szeretünk nyaralni a tengerparton, vagy süttetni a hasunkat a strandon. Emiatt nagy hangsúlyt kell fektetnünk a megfelelő fürdőruha kiválasztására, hiszen rendkívül jól megmutatja a nőies formákat. Szeretnéd tudni, hogyan válaszd ki a tökéletes fürdőruhát? Melyik típus jellemző inkább a stílusodra: monokini, bikini vagy tankini? A következő sorokban megtalálod a legmodernebb darabokat, amik jellemezni fogják a 2018-as nyarat.

hirdetés

Bikini

Az idei fürdőruhamodelleknek köszönhetően te leszel a tengerpartok sztárja, tündökölni fogsz bennük az élénk színeknek és izgalmas mintáknak köszönhetően. Ha a nőies formáidat szeretnéd megmutatni, akkor mindenképp egy kétrészes bikini lenne a megfelelő választás. Kínálatunkban megtalálsz csíkos, bohó és virágmintás, hátul vagy oldalt csíkozott, vagy elöl keresztpánttal díszített verziót is. Ne várj a vásárlással, nehogy lemaradj róluk!

BIKINI KARMA
BIKINI DEMINA fekete
BIKINI NORI
BIKINI AGNELLA
BIKINI ELDREDA
BIKINI EDA

Monokini

Természeseten a klasszikus egyrészes fürdőruhák sem maradhatnak ki a sorból! Ez a fürdőruhatípus már a kezdetektől elkísér bennünket a strandon, és rendkívül fiatalos stílusokban is elérhető 2018-ban is! A monokini mindenkinek jól áll, még egy éjszakai strandpartira is viselheted egy forró rövidnadrággal! Az élénk rózsaszín, kék és sárga színek nem hiányoznak a palettáról! Nézd meg kínálatunkat, és nem fogsz csalódni, mutasd meg mindenkinek, milyen csábító a monokini!

MONOKINI JAVA

 

FÜRDŐRUHA TERIKA
FÜRDŐRUHA DARNELL
FÜRDŐRUHA PATIENCE
FÜRDŐRUHA SEBA zöld

Tankini

A bikinit túl merész választásnak tartod, de nem szeretnél egyrészes fürdőruhát hordani? Akkor itt a megoldás, a tankini! Ez a típusú fürdőruha kombinálja a bikini és monokini előnyeit, megmarad a kétrészes-érzet, de mégis rejtve marad, amit szeretnél. Idén nyáron is hódít a topszerű spagettipántos verzió, az izgalmas mintákat és színeket nem kihagyva, megtalálod majd a hozzád illő kombinációt!

FÜRDŐRUHA TRINITY világoskék
FÜRDŐRUHA JUNA sötétkék

Nagy méret

Ha nagy méretű fürdőruhára van szükséged, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a divattervezők rád is gondoltak! Ajánlatunkban válogathatsz monokini, tankini, bikini fürdőruhák közül, és hidd el, nem unalmas darabok! S mérettől egészen 3XL-ig találsz méreteket, hát nem szuper?! Legyél te is a strand királynője és élvezd a napsütést, a kisugárzásod visz majd mindent. A strandruha is fontos része a vízparton töltött időnek, erről se feledkezz meg!

Ne feledd, a jókedv és a lazítás jár neked is, és hogy a nyaraláson is trendin nézz ki, válassz a Manzara-fürdőruhák közül, hogy magabiztos lehess minden lépésnél. Látogass el webáruházunkba még ma!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek