Starity

Különleges interjút adott Amy Lee

2018. április 18. 22:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly jelent meg az Evanescence különleges korongja, amellyel idén turnéra indul a zenekar.

hirdetés
Különleges interjút adott Amy Lee
Fotó: Paul Harries

Novemberben jelent meg az Evanescence különleges albuma, a Synthesis. A kiadvány különlegessége pedig mindösszesen annyi, hogy a formáció már megjelent dalai kerültek rajta elhelyezésre új köntösbe bújtatva. Az albumhoz természetesen turné is dukál, ami októberben veszi majd kezdetét, Lindsey Stirling hegedűvirtuózzal karöltve.

Az énekesnőt és Jen Majura gitárost nemrégiben a belgiumi RTBF kapta mikrofonvégre, mely lap riportere az Evanescence eddigi sikereiről faggatta Amyt, aki érdekes gondolatokat osztott meg:

Büszke vagyok, amikor visszanézek. Visszatekintek a korai időkre és látom az arcom, különösen akkor, amikor egy régi interjút nézek a Fallen turnéról, és teljesen úgy nézek ki, mint egy gyerek, hiszen akkoriban még gyerek voltam, csak már négy éve volt annak, hogy nem a szüleim házában éltem, szóval, amikor magamat látom, akkor olyan vagyok, mint: Wáóó! Hihetetlenül őrült dolog történt. És tudom, hogy mindezek mögött sok befektetett munka van, hiszen megpróbáltam együtt tartani a zenekart és minden mást, ami ezzel jár.

– kezdte, majd eképpen fejezte mondandóját:

Ez egy visszatekintős korszak volt a számunkra, ezt a doboz készletet is a történelmünk jelképeként készítettük, a Synthesis pedig a karrierem gyönyörű tükrözése.

– magyarázta.

A teljes beszélgetés alább tekinthető meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek