Starity

Lucy Hale újra a képernyőkön: minden, amit a Dude-ról tudnod kell!

2018. április 21. 20:08   |   Szerző: KulcsárHanga

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő az ABC Family és a CW tévécsatornákkal való közreműködései után úgy döntött, hogy a Netflixnél is szerencsét próbál egy újabb film főszerepében.

hirdetés

Éppen, hogy képernyőkre került a Life Sentence első öt része, Lucy máris újabb szerepet ölt egy Dude című film kedvéért a Netflixen. A komédia és dráma jellegű film forgatása 2015 novemberében vette kezdetét, de csak 2018. április 20-án debütált. A rendező Olivia Milch, a Pretty Little Liars színésznője mellett továbbá szerepet kapott Kathryn Prescott, Alexandra Shipp, Awkwafina és Alex Wolff is.

A történet szerint egy csapatnyi fiatal próbál megbirkózni a gimi utáni élettel, ami nem éppen leányálom a gimiben megszokott drogozás, bulizás és futókapcsolatok után…

 

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on

 

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on

 

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on

Lucy Hale így nyilatkozott a Dude-ról.

A Dude (Haver) most már elérhető a Netflixen! A film a nőkről szól, nőknek készült, nők munkája van benne, de persze nyugodtan nézhetik fiúk is, mert természetesen őket is elfogadjuk és szeretjük! A film rendezője és egyben forgatókönyvírója a rettenthetetlen Olivia Milch. Ő egy olyan erő, amivel számolni kell, vérbeli feminista, és szerencsés vagyok, hogy a barátomnak mondhatom. A filmet nő rendezte és a stáb nagy része is nő. Évekkel ezelőtt kezdtük el forgatni, amikor is még nem szólaltak fel a nők úgy, mint napjainkban, a Dude most pont témába vág. Megszegjük a szabályokat és az előírásokat a filmben, ami egy csapat fiatalról szól. Büszkén mutatom be nektek ezt a filmet! A nők is tudnak Haverok lenni. :)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek