Starity

Budapestre érkezik az In This Moment zenekar!

2018. május 07. 18:06   |   Szerző: Brigiii98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eredetileg július 2-án lett volna a koncert az A38 Hajón, de egyéb okok miatt az egész európai turnét átütemezték, közel egy hónappal korábbra. A pesti koncert így június 15-én kerül majd megrendezésre.

hirdetés
Budapestre érkezik az In This Moment zenekar!
Fotó: In This Moment Official

Hazánkat is megcélozta Maria Brink által vezetett amerikai metál zenekar, az In This Moment. Ezen a turnén legújabb albumukat – ami tavaly júliusban jelent meg –, a Ritualt népszerűsítik. Átütő sikert azonban a 2012-es Blood című albummal nyerték el igazán, hiszen ez volt a zenekar első olyan albuma, amely arany minősítést kapott az Amerikai Hanglemezgyártók Szövetsége (RIAA) által.

A már feljebb említett turné, aThe Witching Hour Tour néven fut. Míg a korábbi turnékon sokkal színháziasabb körülmények között zajlottak a koncertek, mostanra, ha nem is teljesen, de javarészt már eltüntek azok az elemek. Egy korábbi interjúban az énekesnő, Maria is kijelentette, hogy tudatosan nem vesz fel magasított csizmákat, amikben lekorlátozva érezte magát. Egyszerűen kisétál mezítláb a színpadra és hagyja kibontakozni testét. Az öltözéke mellett még megváltoztatták a színpadi felállást is: már nincsenek táncosok Maria körül. Terveznek több újítást is behozni az elkövetkezendő koncertekre, kíváncsian várjuk a hazai koncertet.

Legfontosabb információ ezzel kapcsolatban az új dátum, ami JÚNIUS 15. (péntek)!!

Jelenlegi setlist: 

  1. Salvation
  2. Blood
  3. River Of Fire
  4. Adrenalize
  5. Roots 
  6. Lay Your Gun Down
  7. Black Wedding 
  8. Big Bad Wolf
  9. In The Air Tonight
  10. Burn
  11. Monster Jam
  12. Sick Like Me
  13. Oh Lord
  14. Whore 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek