Starity

Kendra visszautasította a Playboy ajánlatát

2010. október 30. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kendra Wilkinson, akit a világ Hugh Hefner egyik barátnőjeként ismerhetett meg, most nemet mondott a Playboy felkérésének.

hirdetés
Kendra visszautasította a Playboy ajánlatát

A szőke modellnek még október közepén ajánlatott tett az amerikai Playboy, hogy szerepeljen következő számában, ám Kendra nemet mondott. Elsőre elgondolkodtató, hogy vajon miért utasítja vissza azt, ami végtére is híressé tette. Ám a válasz egyszerű, hiszen Miss Wilkinson immáron boldog feleség és édesanya, így érthető, hogy nem szeretne vetkőzni nyilvánosan a közeljövőben.

És igen, a hangsúly a nyilvános szón van, mivel nemrég készült róla egy fotósorozat, melyet csak és kizárólag a férje, Hank Baskett csodálhat meg.

„Hank nem kiabált velem, nem volt dühös rám. Leült velem, és rájött az okokra, amiért csináltam. És tudod... a Playboy egy rossz indok volt. A rossz döntések rossznak tüntetik fel az embert, engem nem olyannak mutatnak, amilyen vagyok. Csak fel kell mutatnod a középső ujjadat, és azt mondani, hogy igen, szerepelek a Playboyban. De ez egy rossz döntés lenne.”

A magánfotók azt is alátámasztják, hogy a mostanában felröppent pletykák alaptalanok azzal kapcsolatban, hogy házasságuk válságban volna, illetve Kendra is megcáfolta ezt, és elmondta, hogy Hank és közte minden rendben; Los Angelesben élnek még mindig, és teljes a boldogság.

A szöszi modell beszélt még arról is, hogy teljesen elfogadta magát: „Újra szexinek érzem magam. A nap végén nem tűnök szupermodellnek, csak saját magam vagyok. Én vagyok. Én, Kendra, tudod. Nem próbálok másvalaki lenni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek