Starity

Kórházban látogatta meg rajongóját Taylor Swift

2018. május 07. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eljutott az énekesnőhöz a kislány kérése: megégett rajongóját látogatta meg a kórházban Taylor Swift.

hirdetés

Taylor Swift szombaton lepte meg egyik fiatal, ám nagy rajongóját, a nyolc éves Isabella McCune-t az arizóniai gyermekosztályon. Isabella súlyos égési sérüléseket szenvedett, miután Szt. Patrik napján egy kandalló felrobbant a közelében.

A 28 éves popsztár e-mailben értesült rajongója helyzetéről, miután a családja megpróbálta felvenni vele a kapcsolatot. Taylor nem hezitált: ahogy megérkezett a városba, a kórházba is ellátogatott, ahol a kis Isabella kicsattanó örömmel fogadta kedvencét.

 

Pop Crave (@popcrave) által megosztott bejegyzés,

Swift azonban nemcsak Isabella kedvére tett: csütörtökön indul a Reputation stadionturnéja, emelyre már gőzerővel próbál hónapok óta. A legutóbb pedig 2000 nevelt gyermeket és családjukat invitálta meg egy privát előadásra.

Rengeteg gyermeknek ez volt élete első koncertje. Taylor képviselői privátban vették fel velük a kapcsolatot, ennek az egésznek híre pedig csak azután derült ki, miután jópáran közös fotókat töltöttek fel az énekesnővel.

Az Entertainment Weekly híre szerint Taylor a backstageben találkozott a gyermekekkel, ahol egy speciális pizza partit is rendezett számukra.

 

Abbi Williams (@abbimolly) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek