Starity

Debby Ryan régebben pomponlány volt

2010. október 31. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Debby Ryan, akit a Suite Life on Deck Bailey-jeként ismerünk, elárulta, hogy milyen volt az élete a Disney előtt. A 17 éves lány az iskolai munkáiról, elfoglaltságairól beszélt főképp.

hirdetés
Debby Ryan régebben pomponlány volt

Debby Ryan különös dolgokat árult el nekünk egyik interjújában. Arról kérdezték az ifjú sztárt, hogy milyen volt az élete a Suite Life on Deck előtt.

„Ugyanúgy éltem, mint bármelyik 13–14 éves lány. Az iskolában rengeteg barátom volt, akikkel még most is tartjuk a kapcsolatot. Sok iskolán kívüli elfoglaltságom volt, hetente háromszor jártam színjátszóra, amit nagyon élveztem. Egy kis szobában kezdtem, majd a tanítom azt mondta, hogy már színházakban is játszhatok. Ennek nagyon örültem. Majd egyszer csak a színházból a Suite Life On Deck stábjának falai közt találtam magam. Ilyenkor már Bailey néven ismerhetett a világ. Nagyon jó az ikrekkel és a sorozat többi szereplőjével dolgozni, de néha hiányzik a régi, megszokott életem. Ha választanom kéne, hogy mit szerettem legjobban csinálni még mielőtt leszerződtem a disneynél, a pompnlánykodást választanám. Talán ezt a dolgot a színészettől is jobban szerettem. Nagyon jó volt a lányokkal együtt biztatni a kosárlabdacsapatot, főleg úgy, hogy néhány versenyt meg is nyertünk. Így is jó volt az életem, és barátaim, de most egy új fejezet nyílt meg előttem.”

Az alábbi tablón ő és a többi lány láthatóak mint pomponlányok (Debby a középen álló lány mellett látható):

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek