Starity

Ezért szakított Selena Gomez és Justin Bieber

2018. május 10. 08:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiderült végre, miért szakított újra Selena Gomez és Justin Bieber: az ok talán meglep majd!

hirdetés
Ezért szakított Selena Gomez és Justin Bieber
Fotó: Instagram

Selena Gomez és Justin Bieber kapcsolata már 2010 óta zötyögős, s mikor 2014-ben ismét szakítottak, senki nem számított arra, hogy egymásra találnak, ismét. 2018-ban azonban, miután Gomez otthagyta The Weekndet, Bieber karjaiban talált vigaszra.

Románcuk amilyen gyorsan véget ért, annyira eseményteljes és szenvedélyes volt, a kiszivárgott paparazzó képek alapján. Az okot így, hogy miért lett vége, mikor Justin lánykérésre is adta volna a fejét, sokan keresték:

Selena tiszteli őt, mint embert, de sokkal boldogabb nélküle. Már csak nagyon ritkán beszélnek, és nyitott a randizásra, arra, hogy új emberekkel találkozzon. Selena mondhatni a boldogságot választotta. Túl sokan voltak Justin ellene: a családja, a barátai, és nem akart tovább harcolni. Más irányba tart most az élete, és nagyon magabiztos

– mondta el egy hozzá közelálló forrás.

Az, hogy Selena Gomez Back to You dala inspirált-e Justin Bieber által, egyelőre még kérdés, ám hamarosan ez is kiderül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek