Starity

Budapest Calling: Megérkezett Paul Kalkbrenner új lemeze

2018. május 21. 00:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a berlini techno és a kísérletező elektronikus zenék kulcsfigurájának 8. nagylemeze.

hirdetés

A Parts of Life – pontosan egy évtizeddel a Berlin Calling ikonikus kiadványa után, illetve Paul legutóbbi, Back To The Future trilógiáját és 7 című albumát követően. Ráadásul Paul Kalkbrenner mágiáját augusztus 4-én élőben is megtapasztalhatjuk a Budapest Parkban!

Ez a DJ-producer eddigi legszemélyesebb anyaga, egyszerre elemi és nagyszabású, életerőben dúskáló, időtlen lemez. A 15 dal az eredeti munkacímét megőrizve érkezik. Két év alatt öltött testet a lemezborítón szereplő csendélet, ami Kalkbrenner nagybátyjának, Paul Eiselnek az alkotása: a technoguru személyes tárgyait ábrázolja, ezzel is közelebb hozva hozzánk – a Parts of Life címre utalva – Paul mindennapi életének darabjait.

Néhány vélemény a világsajtóból:

„A berlini klub-szcéna mítikus ikonja” – The New Yorker

„Hű marad a védjegyének számító hangzáshoz – míg egyidejűleg új utakat is keres ahhoz, hogy újragondolja a mindennapi modern dance zenei kultúrát.” – Mixmag

„A [Parts of Life] visszaviszi [Pault] a gyökereihez, egy nyers és zsigeri hangzáshoz.” – DJ Mag

„Paul Kalkbrenner zenéjének rugalmassága továbbra is lenyűgöző, képes bármilyen érzelemhez alkalmazkodni." – DJ Mag Italy

„A világ egyik szupersztárja az elektronikus dance zenében" – CBC's 'Q'

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek