Starity

Zimány Linda a Balatonról üdvözli a rajongóit

2018. május 23. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zimány Linda kikapcsolódás gyanánt Balatonig meg sem állt. Ott, kihasználva a jóidőt, hajókázott, napozott és fürdött! Azt meg kell hagyni, hogy a képeket látva jól érezhette magát, de ez is volt a célja!

hirdetés

Zimány Linda túl van néhány szerelmi csalódáson és most a szinglik életét töltve úgy határozott, hogy a nyárias időjárást és a hosszú hétvégét pihenéssel fogja tölteni. Mindezt a Magyar Tenger közepén, egy szuper hajó fedélzetén képzelte el. 

A barátaival ment kikapcsolódni és mivel strandidő volt, ő is hamar fürdőruhára vetkőzött, a férfiak legnagyobb örömére. Bár igaz, hogy sokan nem láthatták így, mert a Balaton közepére hajóztak be és ott csaptak egy kisebb bulit a fiatalok. A kiskutyáját is magával vitte, mert ő vele van általában jóban-rosszban. Azonban Linda nem felejtett el posztolni az Instagramra sem, így egy kicsit olyan, mint ha mi is vele lettünk volna!

Beszéljenek a képek most, hogy milyen jól tartja magát az egykori Britney Spears hasonmás!

 

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

 

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

 

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek