Starity

Király Anna lett az Ideas új énekesnője

2018. május 24. 14:02   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány hónapja derült ki, hogy a tatabányai formáció éléről távozik énekesnőjük, kinek utódját néhány órája mutatta be a zenekar.

hirdetés
Király Anna lett az Ideas új énekesnője
Fotó: Facebook/Ideas

Az Ideas zenekar márciusban adott ki közleményt, amelyben az állt, hogy 13 év közös zenélés után távozik a csapat köreiből Kun Anita énekesnő, akivel egyébként a formáció tavaly rögzítette új – és egyben végső – albumát, az Egységet.

Kedveseim! Szeretném nektek bejelenteni, hogy 13 év után befejezem az Ideas zenekarral való közös zenélést. Az okokat nem szeretném mélyen szántva ecsetelni. 13 év alatt sok olyan esemény történik egy ember életében, ami kihatással lehet az élete különböző terül eteire és felülírhatja a dolgokat. Viszont tudnotok kell, hogy ez a búcsú a zenekar és közöttem baráti hangulatban zajlik le. A „méltó” szó jellemzi az elválást. Köszönöm nektek a sok szeretetet, kitartást és a sok-sok jó szót, amit tőletek kaptam! Köszönöm a zenekarnak jelenlegi felállásban és a volt zenekari tagoknak - akiket mindenképpen szeretnék név szerint isfelsorolni - Hamburger Ferencnek, Takács Tamásnak, Zelizi Lászlónak, Schlick Attilának, Molnár Zoltánnak és Gallay Lajosnak tehetségüket és tudásukat, a felejthetetlen éveket, koncerteket! Köszönöm Hartmann Kristófnak a sok év támogatást és barátságot! Személy szerint nem fogom letenni a mikrofont és a tollat. A zenekar sem teszi le a hangszert! Égni fog tovább az a tűz! Az Ideas a március 23-i tatabányai és április 13-i szombathelyi koncerteken, ezután várhatóan ősszel egy nagyobb rendezvény keretein belül lép fel utoljára a jelenlegi felállásban. A további tervekről a zenekar Facebook oldalán keresztül számolunk be.
Égjen még!

– állt Anita közleményében.

A zenekar többi tagja természetesen azonnal bejelentette, hogy Anita helyére új vokalista érkezik majd, továbbá számos tervük van már a közeljövőre nézve. Az izgatott együttes egyébkét napok óta posztol közösségi-oldalain fotókat, melyeken sokat sejtetően már el is árulták az új énekesnő kilétét. A mai napon bebizonyosodott a rajongók sejtése és kiderült, hogy az Ideas szekere Király Annával fut tovább.

A Sorronia frontasszonyaként ismertté vált fiatal vokalista egyébként egy vadonatúj dal keretein belül vette át a stafétát elődjétől, a csapat pedig a következőket fűzte az alább is megtekinthető videohoz:

Nem feszítjük tovább a húrt!
Nagy örömmel jelentjük be, hogy a zenekar új énekesnője Király Anna.
Annát a Sorroniában ismerhette meg a közönség.
Egy új és izgalmas fejezet kezdődik most az Ideas történetében. Együtt elindulunk a következő nagylemez felé, a közös dalírást már el is kezdtük. Bár alapvető változást nem tervezünk a zenekar irányvonalában, de az biztos, hogy sok újdonságra számíthattok, rengeteg terv van a fejünkben. Számos olyan célt tűztünk ki magunk elé, melyek új utakat nyitnak majd meg és amelyeket most, közös erővel kezdünk el megvalósítani.
Annával új távlatok nyíltak meg előttünk és mi mindannyian izgatottan vetjük bele magunkat a közös munkába!
Figyeljétek oldalunkat, mert hamarosan újabb meglepetéssel jelentkezünk, nem is akárhogy!
Üdvözlettel: Anna, Tibcsy, Beke, Misi, Krisztián

– magyarázták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek