Starity

Új tagot keres az Ensiferum

2018. június 05. 16:04   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly jelent meg a zenekar vadonatúj lemeze, most azonban elhatározták, hogy Netta Skog távozása után új tagot keresnek Emmi Silvennoinen helyére.

hirdetés

Tavaly jelent meg a finn formáció legutóbbi nagylemeze, a Two Path, ami az első – és egyben végső – album volt a harmonikavirtuóz, Netta Skog (ex-Turisas) közreműködésével. Emmi Silvennoinen 2016-ban, ismeretlen okokból távozott a folk metált játszó formációból, melyhez hivatalosan 2009-ben csatlakozott. Emmi már 2007-től kisegítette a zenekart, mivel Meiju Enho szintetizátoros abban az évben intett búcsút, az egykoron Jari Mäenpää vezette alakulatnak.

Netta – mint kiderült – egészségügyi okokra hivatkozva hagyta el az Ensiferumot, sőt, huzamosabb időre visszavonult. A napokban azonban különlegesség történt a finnek háza táján, ugyanis egy koncert erejéig fellépett velük első frontemberük, Jari, valamint Emmi is újra szintetizátort és mikrofont ragadott. Néhány órája a Petri Lindroos vezette brigád elárulta, hogy új tagot keresnek az együttesbe, aki egyaránt tud szintetizátoron játszani, valamint énekelni is. 

Ez azonban nem minden, hiszen a srácoknak három elvárása van az új tagot illetően, továbbá számos más fontos tény, amivel minden jelentkezőnek tisztában kell lennie. Az első és legfontosab az, hogy legyen tapasztalata a koncertekkel és a turnékkal kapcsolatban, teljes mértékben elkötelezi magát a zenekarnak és elfogadja annak menetrendjét, ami akár az utolsó pillanatban is megváltozhat, valamint részt vegyen a dalszerzésben, és minden tőle telhetőt megtegyen a csapat jövőjének érdekében.

 

A post shared by Ensiferum (@ensiferummetal) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek