Starity

Romokba került Novodomszky Éva házassága

2018. június 07. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörűszép tévés, Novodomszky Éva és mi sem hittük volna, hogy a házassága válással ér majd véget. Pedig ez a dolog történt vele, ugyanis olasz kedvese hűtlen volt hozzá!

hirdetés
Romokba került Novodomszky Éva házassága
Fotó: Nők Lapja

A népszerű műsorvezető, Novodomszky Éva családi válságáról írt a napokban több népszerű bulvárlap is. Éva házassága tönkrement, írják, annak ellenére, hogy nagy szerelem volt az övék. Mint mondta a tévés személyiség, neki mindig is a mediterrán típusú férfiakon akadt meg a szeme. Így esett a választása Salvo Sgorira, aki olasz származású.

Olaszországban házasodtak össze 2003-ban. Kedvese mindenben támogatta, majd otthonuknak Magyarországot választották, ugyanis Éva tévésként dolgozott és itt jobban tudott érvényesülni. Szépen sorban két fiúgyermekük is született, de a kapcsolatuk mégis mélypontra került, köszönhetően Salvo kicsapongásainak. 

Novodomszky Évát nagyon megviselték a történtek, de ma már rendezték a dolgot egymás közt, ha még a frigyüket nem is tudták megmenteni. A gyönyörű mosolyú tévés azt mondja, hogy lezárta magában a dolgot, de borzasztóan megszenvedte ezt a másfél évet. Reménykedjünk benne, hogy megtalálja mindkét fél, a kudarc után is, a boldogságot!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek