Starity

Radics Gigi nagyot dobott a karrierjén: novemberben Aréna-koncertet ad a rajongóinak!

2018. június 09. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Radics Gigi november 10-én a Papp László Budapest Sportarénában fog koncertet adni a hazai híveinek. Aki kedveli őt, annak ott a helye ezen a zenei eseményen!

hirdetés
Radics Gigi nagyot dobott a karrierjén: novemberben Aréna-koncertet ad a rajongóinak!
Fotó: Radics Gigi Facebook

Radics Gigi nagyon elszánt és merész tervei vannak. Novemberben Aréna-koncertet fog adni a hazai közönségnek és már nagyon izgatott emiatt! Ez egy komoly befektetés, de ha nagy lesz az érdeklődés, akkor nagy haszonnal térül meg ez az egész banzáj.

Gigi elmondta, hogy főleg Beyoncé fellépéseire fog hasonlítani a show, mert neki ő a követendő példa, hogy olyan jó énekesnő legyen, mint az amerikai R'n'B sztár. A szorgalmával nem lesz probléma. Vannak olyan napok, amikor 14-16 órát is készül a megmérettetésre. Azt látjuk, hogy nem könnyű fába vágta a fejszéjét. Ugyanis egy ilyen koncert sikert és bukást is okozhat. Már volt olyan magyar együttes vagy énekes, akinél a nézőközönség létszámával komoly gondok adódtak.

Már sokan várják ezt a Gigi-showt és annyit mondhatunk, hogy az időpontja: 2018. november 10., 19:00 óra. Tehát egy őszi szombat estén olyan kétórás produkciót kaphatunk, amit nem érdemes kihagyni!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek