Starity

Vb 2018: Elkészült a Budapesten forgatott videoklip

2018. június 10. 10:10   |   Szerző: Gabe Logan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Budapesten készült kisfilmben szerepet kapott többek között Ronaldinho, Will Smith és Nicky Jam is.

hirdetés

A június 14-én elrajtoló oroszországi labdarúgó-világbajnokság „himnuszát” hárman éneklik: a bostoni születésű énekes Nicky Jam, a többszörös Grammy-díj-nyertes amerikai színész-énekes, Will Smith, valamint a koszovói albán énekesnő, Era Istrefi. A dal a Live It Up címet kapta, amelynek producere az amerikai Thomas Wesley Pentz, azaz Diplo volt.

A trió

A kisfilm egyik főszereplője a világbajnok és aranylabdás brazil legenda, Ronaldinho. Emellett felbukkan a négyszeres freestyle-világbajnokunk, Szász Kitti is. Rajtuk kívül rengeteg táncos, zenész és futballzsonglőr is részt vett a produkcióban, így ismét igazi fesztiváli hangulatot varázsoltak a készítők és a szereplők.

A Sziget fesztiválról ismerős lehet a hid

A klip egyébként május végén teljesen titokban készült, a magyar gyártócsapatnak csupán néhány napja volt összerakni a koncepciót és a stábot. Olyan fővárosi helyszíneket láthatunk a videóban, mint a Nagyvásártelep, a Hajógyári Sziget K-hídja és Óbuda egyik lakótelepe.

Megtiszteltetés, hogy dolgozhattam a 2018-as világbajnokság dalán. Ez a torna összehozza az embereket a világ minden tájáról, hogy együtt szurkoljanak, élvezzék a futballt és a varázslatos hangulatot. Reméljük, a dalt hallva az egész világ táncra perdül

– fogalmazott korábban a fifa.com-nak Will Smith.

Korábban az egyik szponzor, mégpedig a Coca Cola is készíttetett hivatalos zenét az idei vb-re, amelyben Jason Derulo énekel – az ő szerzeménye a Colors címet viseli.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek