Starity

Kelly Osbourne divattervezőnek áll?

2010. október 31. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Akár azt is hihetjük, hogy az énekesi karrier utánfutója a divattervezés. Lassan nem létezik sztár, aki ne próbálkozott volna a mikrofon mellé a varrógépet is beüzemeltetni.

hirdetés
Kelly Osbourne divattervezőnek áll?

Kelly Osbourne egy már meglevő márka számára fog tervezni, de tervei ennél sokkal tartalmasabbak. Kipróbálja magát ezen a területen, aztán ha bejött neki, akkor saját márkát alapít – legalábbis ezt nyilatkozta a minap. Már csak egy kérdésünk van a tervekkel kapcsolatban: milyen stílust fog hozni? Rockos, alter, vagy valami chic-vonalat?

Kelly gyakorlatilag előttünk nőtt fel. Emlékezzünk arra a kis esetlen, és giga-mega stílushibákat sorra halmozó Kellyre! Nem tudjuk azt mondani, hogy „hű, de bájos volt Pink hajjal és rózsaszín rúzzsal,  lila-fekete csíkos felsőben.”

A kiscsaj viszont felnőtt, több kilót nem szedett fel, ellenben stílust annál inkább. One Word című dalának klipjében hihetetlenül szexi és visszafogott, igazi kis dívát alakít. Ha felidéznénk, milyen gázul is tudott kinézni, akkor nézzük meg a Papa Don't Preach című dal klipjét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek