Starity

Kiderült, hogy mikor érkezhet a Battle Beast új albuma

2018. június 22. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly jelent meg a zenekar legutóbbi albuma, melynek utódja is hamarosan a boltok polcaira fog kerülni.

hirdetés

Tavaly került a lemezboltok polcaira a finn metálzenekar legutóbbi albuma, a Bringer Of Pain. A korong hatalmas sikernek örvend világszerete, így a Noora Louhimo vezette brigád jelenleg is e lemez további népszerűsítésének céljából járja a világot.

Köztudott azonban, hogy a srácok a turné mellett sem vesztegetik idejüket, hiszen év eleje óta dolgoznak vadonatúj stúdiólemezükön, ráadásul hamarosan egy kisfilmmel fognak kedveskedni rajongóiknak. A csapat énekesnője az A&P Reacts-nek adott interjújában elárulta, hogy ponotan mikor tervezik publikálni ötödik albumjukat, amelyről – elmondásuk szerint – kiderült, hogy ez lesz az egyik legkeményebb lemez, amit valaha is készítettek.

Év eleje óta dolgozunk rajta. De a legforgalmasabb idő az, amikor Európa-szerte fesztiválozunk, ezen a nyáron pedig még meg kell írni a dalszövegeket és rögzíteni őket. Azonban már biztos, hogy jövőre kiadjuk az albumot

– magyarázta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek