Starity

K.J. Apa és Sabrina Carpenter filmje! Befutott az első előzetes a The Hate U Give filmhez

2018. június 25. 17:05   |   Szerző: Zsóka11

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Angie Thomas könyve alapján készült film hamarosan megjelenik, az első előzetes pedig már itt is van Sabrina Carpenter főszereplésével.

hirdetés
K.J. Apa és Sabrina Carpenter filmje! Befutott az első előzetes a The Hate U Give filmhez
Fotó: Jelenet a filmből / YouTube

Angie Thomas könyve nagyon fontos témákat dolgoz fel, a rasszizmustól a rendőri brutalitáson át a drogozásig, a könyv alapján készült film pedig idén október 19-én jelenik meg. Ehhez meg is érkezett az első előzetesen, ám a teljeset csak a BET-átadón mutatják majd be.

A ​tizenhat éves, színes bőrű Starr kettős életet él: az egyik világa a gettó, ahol felnőtt, a
másik pedig a menő, külvárosi elitgimi. A két élete közti egyensúly akkor bomlik meg, amikor Starr szemtanújává válik, ahogy legjobb barátját, a fegyvertelen Khalilt lelövi egy rendőr. Minden, amit Starr ezek után mond, felhasználható ellene: tönkreteheti a helyet, ahol él, önmagára és szeretett családjára is veszélyt jelent.

A főszereplőt, Starr-t, Amandla Stenberg kelti életre, Starr pasiját pedig a Riverdale-ből ismert KJ Apa. Eredetileg Kian Lawley játszotta volna Christ, Starr szerelmét, de Lawley-t kirúgták, hiszen korábban rasszista megjegyzéseket tett, így egy rasszizmus ellen szóló filmben ez kissé kínos folt volt.

További szereplők: Sabrina Carpenter, aki Starr legjobb barátnőjét, Hayleyt alakítja, Regina Hall, aki Starr anyukáját kelti életre, Anthony Mackie, Russell Hornsby, Issa Rae, Algee Smith és Lamar Johnson.

A teasert tekintsd meg alább:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek