Starity

Al Pacino a Wonder Womant dicsérte

2018. június 25. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly nyáron jött ki a DC szuperhősnője, Wonder Woman önálló filmje, amely hatalmas sikereket aratott és úgy látszik, nem csak a fiatalok körében népszerű a film és a főszereplő Gal Gadot: Al Pacino füléig is eljutott.

hirdetés
Al Pacino a Wonder Womant dicsérte
Fotó: Heroic Hollywood

A 78 éves színész nemrégiben adott podcast interjút a Maltin on Moviesnak, amely során arról is faggatták őt, hogy a mai színészek és rendezők milyen hatással vannak rá, esetleg vannak-e kedvencei. Megemlítette, hogy Leonardo DiCaprio és James Franco munkásságát elismeri, majd a Wonder Womanre és a főszereplőre, Gal Gadotra terelődött a szó.

És lányok is vannak a listán természetesen. Nem tudod elhinni, mennyire jól alakítanak. Láttad ezt a lányt a Wonder Womanben. Hűha! Van mikor otthon vagyok és csak Wonder Woman van a középpontban. Minden nap öt percig nézem őt és azt, hogy miket csinál. Na, ő tud valamit!

Ez nagy dicséretnek számít olyas valakitől, mint Al Pacino, akit sokan a legjobb színésznek tartanak. Olyan filmekben szerepelt, mint A keresztapa, Az ördög ügyvédje, az Ocean's Thirteen – A játszma folytatódik. 2019-ben Leonardo DiCaprio, Brad Pitt és Margot Robbie oldalán fog feltűnni a Volt egyszer egy Hollywood című filmben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek