Starity

Magyarok nyerték a Britain’s Got Talent világkupát

2018. július 17. 16:04   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2013-ban, azaz öt évvel ezelőtt kápráztatta el az Attraction Látványszínház az egész világot, mikor felléptek a Britain's Got Talent című tehetségkutató műsorban, ahol egészen a döntőig meneteltek és megnyerték a versenyt.

hirdetés

Úgy tűnik azóta sem felejtették el remek előadásaikat az emberek, ugyanis nemrégiben tartottak egy szavazást, ahol kiderült, hogy ez a produkció volt mindenki számára minden idők legjobbja. 

És igeeeeen! Az Attraction minden idők legjobb Britain’s Got Talent produkciója! Tudtuk, hogy akkor öt évvel ezelőtt valami különlegesét alkottunk és megnyertük a versenyt, de az hogy a BGT összes eddigi produkciója közül a mi előadásunk lett a legjobb az óriási elismerés! Több mint 700.000 jelentkező közül, 12 év legnevesebb győzteseivel megküzdve, MAGYAR produkció lett a világ legnagyobb tehetségkutatójának a legjobbja! Ez a cím innentől kezdve már elvehetetlen tölünk! Ez az igazi elégtétel számunkra és a közvetlen egyértelmű visszajelzés ami a közönség határozott véleményét mutatja. Mi kaptuk a verseny során az egy mérkőzésen belüli legtöbb szavazatot! Csodálatos érzés! Büszkék vagyunk erre a fantasztikus eredményre és mindent meg fogunk tenni, hogy Magyarország jó hírét vigyük szerte a világban! Köszönjük!

– írták hivatalos Facebook-oldalukon. 

A csapat egy sikertelen németországi szárnypróbálgatást köveően jelentkezett a brit tehetségkutatóba és 2013. június 8-án meg is nyerték a versenyt. Ők voltak az első külföldi produkció, amely egészen az első helyig menetelt a Britain's Got Talent színpadán. 

A döntöben előadott produkciójuk tisztelgés volt Nagy-Britannia előtt. Láthatóak voltak az angol identitás jelképei és büszkeségei Winston Churchilltől egészen a 2012. évi nyári olimpiai játékokig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek