Starity

Vegyes hírek a Gotham sorozattal kapcsolatban

2018. július 18. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Spoiler TV tegnapelőtt tette közzé a FOX nemrég megújított sorozatának, a Gothamnek a négy epizódcímét az ötödik évadból.

hirdetés
Vegyes hírek a Gotham sorozattal kapcsolatban
Fotó: Twitter/Gotham

A FOX május közepén jelentette be, hogy a Gotham jövőre visszatér még egy ötödik, utolsó évadra, később pedig a Selina Kyle-t játszó színésznő, Camren Bicondova erősítette meg, hogy 10 részből fog állni az. A rajongók viszont még mindig kevésnek tartját a 10 epizódot, ezért még mindig használják a #RenewGotham, a #SaveGotham és a #RenewGothamSeason5 hasthageket a Twitteren. 

Danny John Cannon, a forgatókönyvíró június 16-án hivatalosan is bejelentette, hogy július 23-án, vagyis 6 nap múlva kezdenek majd el forgatni New York Cityben. Egy héttel ezelőtt vette kezdetét az előkészület, erről is ő írt Instagramján. Mivel 7 nappal ezelőtt azt írta, hogy vissza NYC-be a Gotham miatt, a rajongók elkezdtek bizakodni abban, hogy habár nem lesz panel a San Diego Comic Con-on, egy rövid betekintőre számíthatunk.

A Spoiler TV július 15-én tette közzé az ötödik évad első négy részének címét:

5. évad 1. rész: Year Zero
5. évad 2. rész: Trespassers
5. évad 3. rész: Penguin, Our Hero
5. évad 4. rész: Ruin

!SPOILER! A mai nap folyamán arról is szó volt, hogy a 4B évad során feltűnt Jeremiah Valeska  (Joker) románcába is betekinthetünk majd, ami Eccoval (Harley Quinn) alakul ki neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

sorozat hirek gotham
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek