Starity

Marc Hudson festőnek sem utolsó

2018. július 21. 14:02   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Számos zenésznek van különböző hobbija, vagy egy bizonyos elfoglaltsága, amit szívesen végez szabadidejében, vagy épp a munka mellett egy kis kikapcsolódásként. Ezúttal Marc Hudson titkára derült fény, amit maga az énekes osztott meg követőivel.

hirdetés

Köztudott, hogy Marc Hudson 2011-ben tett szert hírnévre, amikor ő lett a legendás DragonForce zenekar új énekese. A szőkeség azóta is e csapat frontembereként tengeti mindennapjait, azonban amikor a formáció szünetel Marc otthon, az állatkáival van elfoglalva, tevékenységeiket pedig gyakran az Instagramon is megfigyelhetjük.

Nem titok, hogy a sármos vokalista mindig is a színpadon képzelte el magát, - bár eleinte gitárosnak készült -, most viszont legújabb posztjából kiderült: több rejlik benne, mint énekes. A DragonForce-frontember ugyanis a már fent is említett közösségi-oldalon osztott meg egy festményt, amiről kiderült, hogy az ő műve, ráadásul nem is az első.

A tegnap esti olajfestményeim egyike! Ez a negyedik, szóval még mindig tanulok

– fűzte szerényen az alább is megtekinthető felvételhez, majd bátorkodott feltenni a kérdést férfitársainak, miszerint ők szoktak-e festeni, vagy valami más művészeti ággal foglalkozni szabadidejükben.

 

A post shared by Marc Hudson (@omgitsmarclol) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek