Starity

Klippremier: Tarja - Die Alive

2018. augusztus 16. 19:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A múlt hónapban debütált a finn metálénekesnő vadonatúj DVD-je, amiről ma újabb kisfilm került kimásolásra.

hirdetés

Köztudott, hogy július 27-én jelent meg a finn metálénekesnő vadonatúj DVD-je, ami már a megjelenést követően hatalmas sikerre tett szert. A vokalista kellően gondoskodott afelől, hogy rajongói folyamatosan értesüljenek egy-egy darabkáról, így látható volt néhány betekintő, valamint négy élőfelvételes kisfilm (Love To Hate, Undertaker, Victim Of Ritual, Until My Last Breath) is.

A Nightwish alapítójaként is ismert Tarja egyébként jelenleg is gőzerővel dolgozik, hiszen jövőre kívánja megjelentetni vadonatúj nagylemezét. Mintegy meglepetésként, ma újabb élőfelvételes kisfilmet osztott meg követőivel, a választás pedig a Die Alive című számra esett, ami eredetileg első szólólemezén, a 2007-es megjelenésű My Winter Stormon került elhelyezésre.

A nótához egyébként akkoriban egy sötét történetet felvonultató videoklip is készült, ráadásul kislemezként is megjelent, és idén márciusban ünneplte tíz éves debütálását.

Ez a dal az életed minden pillanatáról szól. Ez egy kard és vér nélküli harcos dal. Harc minden olyan dologért az életben, amit meg szeretnél tenni, ha holnap netán meghalnál, élve halsz meg.

– magyarázta a szám jelentését.

Íme a kisfilm:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek