Starity

Kylie Jenner elárulta miért tartotta titokban terhességét

2018. augusztus 20. 21:09   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kylie igyekezte titokban tartani, hogy várandós, aminek most el is árulta az okát.

hirdetés

A fiatal reality-sztár február 1-jén adott életet első gyermekének, Storminak. A várandósságát egészen az ötödik hónapig titkolta, csak azután derült ki, hogy valóban áldott állapotban van, majd később már nővekvő pocakjával kapták lencsevégre. Február 4-én pedig hivatalosan bejelentette, hogy megszületett kislánya, majd egy érzelmes videó keretében mutatta be a várandósságát. 

Kylie került a Vogue Australia szeptemberi címlapjára, az interjú keretében pedig elárulta miért is tartotta titokban terhességét. 

Tudtam, hogy jobb lenne nekünk, ha én és Stormi kicsit visszafogottak maradnánk. A hormonjaid megőrülnek és az érzelmeid sokkal fokozottabbak, és úgy éreztem nem voltam felkészülve.. Tudtam, hogy jobb lenne nekem, és élvezhetném az egész tapasztalatot, ha titokban lenne. Úgy éreztem ez egy fontos, szent pillanat és nem voltam kész arra, hogy megosszam mindenkivel. Csak meg akartam tartani magamnak. 

Fotó: Vogue Australia

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek