Starity

Felvállalta másságát az egykori Disney sztár! Garret Clayton és barátja boldogabbak mint valaha!

2018. augusztus 23. 14:02   |   Szerző: BLulu88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Garret Clayton úgy érezte hogy az a fair a rajongóival szemben ha tudatja velük másságát.

hirdetés

Garrett Clayton, a Disney Tengerparti Tini Moziból és az NBC Hairspray Liveból lehet ismerős a nagyközönség számára. A sztár nemrég kijelentette a nagyvilágnak, hogy meleg.

Clayton 2016-ban a King Cobra című filmben már játszott meleg karaktert is – Brent Corrigant, pornószínészt, ami akkoriban elég nagy vihart kavart a fiatal fiú körül.  A színész most Instagramon vállalta fel nyíltan a szexualitását, és ezzel egy huzamban megmutatta a világnak a barátját is, Blake Knightot, akivel több borzasztó aranyos közös képe is van Instagramon. Az egyébként 27 éves Clayton elmondása szerint legutóbbi filmje, a Reach vette rá arra, hogy a coming outoljon.

Instagram posztjában a következő dolgokat írta Clayton:

A Reach nagyon komoly és időszerű témákkal foglalkozik, amik engem személyesen érintettek, és amik sokunk életét befolyásolják. Random cikkek és magazinok helyett jobban szeretek itt Instagramon megosztani veletek olyan dolgokat, amik számomra kifejezetten fontosak – mert ti vagytok, akik követnek és szurkolnak nekem a szakmai és a személyes életemben is.

– írta Clayton.

Mikor elolvastam a Reach forgatókönyvét, rögtön tudtam, hogy ennek a filmnek a része akarok lenni. Az én családomban is történt öngyilkosság, engem is bántalmaztak középiskolában és a hab a tortán, hogy mind én, mint a partnerem éltünk már meg lövöldözést a szülővárosunk iskolarendszerében. Ezekről a témákról nem mindig könnyű beszélni, de mindegyik közel áll hozzám. Szerettem volna megosztani veletek őket, tudva, hogy milyen komoly dolgok is ezek. Ez a film olyan emberek szemszögéből játszódik, akiket mélyen érintenek ezek a problémák, és ha már csak egy emberen is segíthetünk vele… akkor már megérte az egész.

– írta folytatólagosan a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek