Starity

Majka és Curtis nem dolgozik többé együtt

2018. augusztus 23. 18:06   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Index.hu a napokban arról számolt be, hogy nem dolgozik többé együtt Majka Curtiz-szel, a rapper drogproblémái miatt. Erről Majka a szegedi SZIN fesztiválon tett bejelentést.

hirdetés

Mint kiderült a szegedi fellépésük is majdnem elmaradt Curtis drogproblémái miatt, azonban ezt mégis megtartották, viszont a győri koncertet áramkimaradásra hivatkozta lemondták. 

Curtisről már korábban is rebbentek fel hírek, miszerint ittasan vezetett és bedrogozva egy villanyoszlopnak ütközött. Erről a magyar rapper nem nyilatkozott. 

Majka Facebook-oldalán osztott meg egy bejegyzést, hogy tehetetlen a dolgokkal kapcsolatban. Elmondta, hogy nem tud tovább falazni Széki Attilának – művésznevén Curtisnek – akinek élete jelenleg a drogról és a hazugságokról szól. Bejegyzésében leírta, hogy az elmúlt öt évben mindent megtett, ami csak tőle tellett, de rájött, hogy nem ő az az ember, akinek mindent meg kellene tennie. Az utolsó utáni esély után már nem kíván és nem tud többet tenni. 

Elvesztettem az egyik legjobb barátomat, társamat, sőt, inkább az egyik családtagomat! Elvette tőlem az a dolog, amit mindennél jobban utálok ezen a földön… a kábítószer!!

Mint fogalmazott orvosról orvosra jártak, de semmi sem változott. Mikor közösen utaztak külföldre, Curtis akkor is megtalálta a módját, hogyan verje át és rázza le egy kis kábítószer miatt. Majka arról is szót ejtett, hogy Curtis kokainozott és az elmúlt években nem tudott egy olyan dalt kipréselni magából ami megállta volna a helyét a mai közegben. A történtekkel kapcsolatban azzal is érvelt, hogy immáron 19 fős kis csapat a stábjuk és mindenki életéért felelősséggel tartozik. Állítása szerint elküldte Curtist a legjobb magyar professzorhoz, aki még ennél is keményebb drogosokkal foglalkozott, azonban a magyar rapper csak egyszer jelent meg nála. 

Mindig keresztülvittem az igazam, és mindig megálltam a helyem a világban. Most is ezt fogom tenni! Túl vagyok életem legnehezebb időszakán, megoldottam. Ezt is megfogom! A szívem megszakad, de nincs több fegyver a kezemben, hogy megoldjam ezt a problémát!

– írta bejegyzésében Majka. 

Ma délelőtt pedig Curtis is megerősítette a hírt közösségi oldalán. Mint fogalmazott, ez számára egy hosszú út vége, de valami új kezdete. A bejegyzése végén pedig sok sikert kívánt a csapatnak. 

Ez egy hosszú út vége de egy új kezdete!
Mostantól külön járunk fellépni és ne aggódjatok,jönnek az új dalok úgyan úgy. Lehet itt a másikra köpködni de mindenkinek meg van a keresztje és MINDENKINEK MEG VAN A DROGJA! De én megmaradok úriember... Szép 8 év volt!sok sikert a csapatnak! (...)

– írta a posztban Széki Attila. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek