Starity

Emma Stone el sem tudná képzelni az életét Ryan Gosling nélkül

2018. szeptember 03. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két szupersztár között bár barátságnál több nincs, mégis feltétel nélkül imádják és támogatják egymást.

hirdetés

Emma Stone és Ryan Gosling azon hollywoodi hírességek közé tartoznak, akik státuszuktól függetlenül is megmaradtak ugyanazoknak a két lábbal a földön járó tehetségeknek, akik karrierjük kezdetén voltak. A 29 éves színésznő és a 37 éves színész korábban olyan sikerprodukciókban szerepelt együtt, mint az Őrült, dilis, szerelem és a Kaliforniai álom – utóbbiban nyújtott alakításukért mindkettejüket Oscar-díjra jelölték, ám szobrocskával csak Emma távozhatott a nagyszabású gála végén tavaly. Szakmai sikerek azonban ide vagy oda, Emma és Ryan egyáltalán nem rivalizál egymással, mi több, mindenben támogatják a másikat.

Stone nemrégiben úgy nyilatkozott a telluride-i filmfesztiválon egy kérdezz-felelek keretein belül, miszerint már el sem tudná képzelni az életét Gosling nélkül – kollégájától igen sokat tanult az évek során és nagyon közel állnak egymáshoz, noha a rajongók reményeivel szemben nem romantikus értelemben. 

Ryan egy számomra nagyon kedves és csodálatos barát. El sem tudom képzelni, milyen lenne az életem nélküle. Nagyon jó együtt dolgozni vele, dolgozik benne a csapatszellem és mindig nagyon izgatott a munkafolyamat során. Sokat tanultam tőle a nagylelkűségről. Nagyon különleges ember a számomra. Mindjárt el is érzékenyülök

– magyarázta a színésznő, ám kollégája is hasonóképp vélekedik a kapcsolatukról és a közös munkáról, melyet nagyban megkönnyít a régi ismeretség.

Nagyszerű olyan emberekkel együtt dolgozni, akiket ismersz. Úgy gondolom, az ha ismeritek egymást, mindkettőtökből a legjobbat hozza ki, hiszen képesek vagytok úgy segíteni a másiknak, ahogy az egy idegennel nem menne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek