Starity

Cuki! Ilyen volt Beyoncé kislányként

2018. szeptember 04. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tizenkilencszeres Grammy-díjas énekesnő ma ünnepli 37. születésnapját, mely alkalomból édesanyja egy gyermekkori fotójával köszöntötte őt fel az Instagramon.

hirdetés

Tina Knowles Lawson életében kiemelkedően fontos szerepet tölt be a család, így nem csoda, hogy az elsők között szeretett volna boldog születésnapot kívánni nagyobbik lányának, Beyoncénak e neves ünnep alkalmából. A 64 éves üzletasszony egy 1982 januárjában készült felvételt tett közzé büszkeségéről és néhány szívmelengető sorral juttatta Beyoncé tudtára, mennyire szereti őt és milyen büszke rá és az általa elért eredményekre.

 

A post shared by Tina Knowles (@mstinalawson) on

Mindig azon agyalok, tervezek, szervezek, analizálok, miképp lehetséges, hogy minden, amihez hozzányúlsz csak jobbá válik az érintésed nyomán. Négy hónapos voltál, amikor ez a kép készült rólad, én pedig képtelen voltam kordában tartani az izgatottságomat, a büszkeségemet és azt az átfogó szeretetet, amit irántad, mint elsőszülöttem iránt éreztem. Megfogadtam, hogy mindig szeretni foglak és a tenyeremen hordozlak. Életem végéig. Néha alig tudom elhinni, hogy a világ oly csodás emberei közül Isten választása épp rám esett, hogy megtegyen édesanyádnak. Életem legszebb napjai azok, amelyeken te és a húgod [Solange Knowles] az életembe léptetek. Hatalmas megtiszteltetés, hogy a szívem alatt hordozhattalak titeket

– írta Tina.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek