Starity

Szomorú családi titkot osztott meg James Van Der Beek

2018. szeptember 10. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Dawson és a haverok sztárja az Instagramon ejtett szót egy igen fontos, az ő családját is sújtó tragédiáról.

hirdetés

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Van Der Beek (@vanderjames) on

James Van Der Beek élete igazán idillikusnak tűnhet a kíválálló szemével nézve, hiszen a 41 éves színész nemcsak karrierjében, magánéletében is sikeres – feleségével, Kimberlyvel öt gyermeket nevelnek: a hétéves Oliviát, a hatéves Joshuát, a négyéves Annabelt, a kétéves Emiliát és a három hónapos Gwendolynt. A színész azonban nemrég szerette volna megosztani követőivel, hogy bizony az ő életük sem tökéletes, tapasztalatuk közzétételével pedig az édesanyák mellett szeretett volna kiállni.

Szeretnék mondani egyet s mást a vetélésekről... háromban is volt részünk az elmúlt években, a legutóbbira nem sokkal azelőtt került sor, hogy ez a kis szépség megérkezett volna a családunkba

– írta az Instagramon James, majd így folytatta:

Először is keresnünk kéne egy másik szót a vetélésre, mely ravasz módon az anyát okolja azért, hogy az adott gyermek nem jöhet a világra, mintha valamit elmulasztott volna megtenni, mintha miatta nem sikerült volna a terhesség. Megtanultam, hogy a legnyilvánvalóbb és a legextrémebb esetek zömében azonban a vetélésnek semmi köze ahhoz, mit tett vagy nem tett az anya. (...) Másodsorban el kell mondanom, olyasvalami ez, ami úgy összetör, ahogy semmi más. Olyan mélységesen fájdalmas és szívfacsaró, ahogy semmi mást nem tapasztaltál még addig.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Van Der Beek (@vanderjames) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek