Starity

Smink nélkül nem érzi magabiztosnak magát Hódi Pamela

2018. szeptember 17. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modell saját bevallása szerint nem szívesen mutogatja az arcát, amikor nem visel sminket.

hirdetés

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hódi Pamela (@hodipamela_official) on

Hódi Pamelát az egyik legszebb hazai celebnek tartják, ám mint oly sok nőtársa, ő sem érzi fesztelenül magát a bőrében, ha nem visel sminket. A Borsnak adott interjújában arról vallott, hogy a hétköznapokon csak egy kis alapozót és pirosítót tesz az arcára, mert általuk szeretné leplezni anyajegyeit, melyekkel a mai napig nem sikerült megbarátkoznia.

Modell vagyok, magabiztosnak kellene lennem, de ha smink nélkül tükörbe nézek, nem látom magam szépnek. Tudom, nem jó, hogy így gondolkodom az arcomról, mégis elégedetlen vagyok vele, különösen, ha fehérebb a bőröm és erősebbek az anyajegyeim. Nem baj, ha valakinek van az arcán anyajegy, de nekem túl sok van. Szerintem igényli az arcom a sminket. Persze, lehet, hogy ez csak megszokás kérdése, mint ahogy a műszempilla is, ami nélkül szerintem úgy nézek ki, mintha beteg lennék

– magyarázta a lapnak a modell, akinek igazán nincs oka rosszul érezni magát, hiszen elmondása szerint párja, Tóth Bence festetlenül is imádja őt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek