Starity

Butácska, de odaadó barátnőre vágyik Alekosz

2018. szeptember 17. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Facebookon közzétett bejegyzésében keres magának párt a Való Világ negyedik szériájának nyertese.

hirdetés

Fotó: Facebook / Nagy Alekosz

Úgy tűnik, kétségbeesetten vágyik a szerelemre vagy legalábbis nőtársaságra Nagy Alekosz, aki a Facebookon tudatta rajongóival, hogy amolyan országjáró turnéra indul annak érdekében, hogy megtalálja az Igazit. És hogy milyen számára a tökéletes nő? Így fogalmazott róla:

18 - 21 éves. 35-ig semmi. 35 - 42 éves. 42 fölött semmi. Agya legyen, de ne túl sok. A butaság ugyanis vonzó. Persze annyi legyen, hogy fölmérje, Alekoszról van szó. Magas iskolai végzettséget nem igényelek. A kisugárzás a fontos! Irányítható, terelgethető típus legyen. Tervei, életcélja ne legyen. Azt majd én alakítom ki benne. Legyen lágyhangú, csöndes és simulékony. Odaadó. Ha úgy adódik, az első randin adja oda magát. Legyen tisztában vele, hogy 24 óra alatt nem változik semmi. Mi változna. Legyen rám büszke! Barátnők ellenvéleményére ne hallgasson. Csak engem akarjon!

A reality-sztár követőinek egy része egyébként alaposan felháborodott a bejegyzés láttán, mások ezzel szemben viccet csináltak a vélhetően komolynak szánt társkeresési szándékból. Egy azonban biztos: Alekosz legközelebb Tatabányán fogja keresni a nagy Ő-t.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek