Starity

Kirstie Alley kiállt John Travolta mellett, és megcáfolta a kollégája állítólagos másságáról szóló pletykákat

2018. szeptember 17. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grease sztárjáról évek óta az a hír járja, hogy a saját neméhez vonzódik.

hirdetés

2012-ben több férfi is azzal vádolta meg John Travoltát, hogy a színész szexuálisan zaklatta őket. A vádakat ugyan visszavonták, a színész ellen pedig egyik esetben sem indult eljárás, ám hírnevén rajta hagyta nyomát a vádaskodás, noha ő maga annak idején úgy nyilatkozott, hogy az ő állítólagos másságáról szóló beszámolókkal rosszakarói csak öt perc hírnevet szerettek volna szerezni maguknak. Travolta azóta nem hozta szóba a pletykákat, ám Nicsak, ki beszél!-beli kolléganője, Kirstie AlleyDan Woottonnak adott interjújában kiállt mellette és megcáfolta, hogy a saját neméhez vonzódna.

A színésznő elmondása szerint ugyanis ő és John annak idején fülig belehabarodtak egymásba közös filmjük forgatásán annak ellenére is, hogy ő maga Parker Stevenson felesége volt akkoriban, kollégája pedig Kelly Prestonnal találkozgatott.

Fotó: Tri-Star Pictures

A köztünk lévő kapcsolat nem szexuális jellegű volt, mert én nem vagyok az a típus, aki megcsalja a férjét, ugyanakkor véleményem szerint van rosszabb annál, mint amikor valaki megcsalja a párját, mert szerintem amit én tettem, az rosszabb volt. Hagytam magam beleszeretni Johnba és hosszú ideig nem is változtak az érzéseim iránta. Mielőtt elkezdtük volna a Nicsak, ki beszél!-t forgatni, Kelly Prestonnal randevúzott, és azt kell mondjam, akkoriban eléggé beleestünk egymásba, amivel ő is egyetért. Amikor nyilvánvalóvá váltak az egymás iránti érzéseink, nem kezdtem vele semmit, házas maradtam... ő pedig ismét randizni kezdett Kellyvel

– nyilatkozta Alley, aki arról is szót ejtett, hogy a filmsorozat második részének forgatását végigflörtölték Travoltával, ami Prestonnak is szemet szúrt, mi több, szóvá is tette, mennyire nem nézi jó szemmel a dolgot. Kirstie végül úgy döntött, férje mellett marad és elengedi Johnt, ami bevallása szerint élete egyik legnehezebb döntése volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek