Starity

Így érezte magát Emilia Clarke a Trónok harca forgatásának befejezése után

2018. szeptember 19. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Várhatóan 2019 első felében kezdi sugározni az HBO a Trónok harca nyolcadik és egyben utolsó évadát.

hirdetés

A közelmúltban megrendezésre került Emmy-gálán Emilia Clarke volt a Trónok harca szereplőgárdájának egyik olyan tagja Nathalie Emmanuel és Jacob Anderson mellett, aki színpadra léphetett, hogy átvegye a sorozatnak járt díjakat – szám szerint hatot. A színésznőt később a széria fináléjáról faggatták a riporterek, melyről természetesen nem ejthetett szót, hiszen köti a titoktartás, azt azonban elárulta, hogyan érezte magát, amikor befejeződött a forgatás és dobozba került a történet utolsó jelenete is.

Keserédes volt, mind rengeteget sírtunk. Folyamatos volt az elérzékenyülés a forgatás során. A munka befejezése utáni hét egyenesen fura volt. Istenem! Beütött az egzisztenciális válság, amikor az ember csak azt kérdezgeti magától, hogy Most mi van?.

A show másik sztárja, a Havas Jont megformáló Kit Harington is felemelő szavakkal illette a sorozatot, mely a világhírnéven túl szerelmet is hozott az életébe:

A Trónok harcának köszönhetem a jövendőbeli családomat. Az életem sínen van. Ez a legfontosabb, amit a sorozatban játszott szerepemnek köszönhetek, ami ráadásul teljesen megváltoztatta az életemet. Az elmúlt tíz évet a műsornak szenteltem. Az ember nem is kívánhatna jobb munkát a húszas éveiben, mint hogy szereplő lehessen a Trónok harcában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek