Starity

Debütált az AWS új kisfilmje

2018. szeptember 20. 10:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan megjelenik az együttes vadonatúj albuma, amiről újabb dal került bemutatásra egy kisfilm kíséretében.

hirdetés

Köztudott, hogy az AWS idén tervezi piacra dobni vadonatúj korongját, ami a Fekete Részem elnevezést kapta. Az újdonság mindösszesen tizenhárom dalt sorakoztat fel, melyek között a már korábban is megismert Viszlát Nyár, valamint a Hol Voltál? elnevezésű számok is megtalálhatóak.

Az album borítóját egyelőre még nem mutatták be a srácok, ám az köztudott volt, hogy hamarosan újabb dalt készülnek megosztani a közönséggel, ami - az előző két nótához hasonlóan - egy kisfilm keretein belül kívánja élvezhetőbbé tenni az újdonságot.

A Siklósi Örs vezette formáció a mai napon véget is vetett a várakozásnak, így nemcsak azt közölték rajongóikkal, hogy a lemezük előrendelhetővé vált, hanem azt is, hogy legnagyobb örömükre szolgál, miszerint lemezbemutató koncertjük teltházt előtt zajlik majd. Ha mindez nem volna elég, hivatalos YouTube-csatornájukra felkerült az X/0 című szerzeményükhöz készült videoklip is, ami azonnal elnyerte a célközönség tetszését.

Íme:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek