Starity

5 év után új dallal jelentkezett Avril Lavigne

2018. szeptember 20. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Head Above Water címmel dobta piacra legújabb kislemezét a kanadai énekesnő.

hirdetés

Avril Lavigne immár hivatalosan is visszatért! Az énekesnő néhány órával ezelőtt tette közzé újdonságát, mely egyben hamarosan megjelenő hatodik, még el nem nevezett stúdióalbumának az előfutára.

Fotó: BMG

A Head Above Watert életem egyik legijesztőbb időszakában szereztem. Elfogadtam a halált és éreztem, ahogy a testem leáll. Úgy éreztem, fulladozok. Olyan volt, mintha víz alá kerültem volna és arra lett volna szükségem, hogy feljöjjek a felszínre levegőt venni. (...) Képtelen voltam lélegezni. Imádkoztam Istenhez, hogy segítsen a fejemet a víz felett tartani. Hogy segítsen átlátnom a viharos időjáráson. Közelebb kerültem hozzá. Édesanyám a karjaiban tartott. Ott írtam az első dalt, a Head Above Watert, mellyel elmesélem a történetemet

– nyilatkozta Lavigne, aki az elmúlt években a Lyme-kórral küzdött, ezért is volt kénytelen szünetet tartani karrierjében.

A kezembe vettem az életem irányítását, és azt csinálom, amit mindig is csinálnom kellett. Zenélek. A zenén keresztül osztom meg gyógyulásom történetét és a reményeimet. Bízom abban, hogy ez megérint titeket, erőt ad nektek, felemel, inspirál és ösztönöz. Mindennél jobban szeretnék már újra színpadon állni. (...) Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy ez összejöjjön

– ígérte korábban az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek