Starity

Kelly Clarkson elárulta, szerinte miért nagyon fontos, hogy Carrie Underwood nyilvánosságra hozta vetéléseit

2018. szeptember 24. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő úgy gondolja, nagy jelentőséggel bír az, hogy kolléganője vette a bátorságát, kiállt a nyilvánosság elé és megosztotta az emberekkel a vele történt tragédiát.

hirdetés

Carrie Underwood a közelmúltban mesélt arról egy reggeli műsor keretein belül, hogy férjével, Mike Fisherrel sokáig próbálkoztak, mire teherbe esett – illetve esetükben nem is a teherbe esés okozta a nehézséget, hanem a magzat megtartása. Az énekesnő saját bevallása szerint az elmúlt két évben három alkalommal vetélt el, így számukra az, hogy most ismét áldott állapotban van, az maga a csoda.

Begurultam. Azt gondoltam, Miért esek újra és újra teherbe, ha nem lehet gyerekem? Mi történik? Zárd be az ajtót! Tégy valamit! Vagy vedd el a lehetőséget teljesen vagy engedj újra szülni!. És akkor először Istenhez fordultam és elmondtam neki, mit éreztem. Ez egy vasárnapon történt, hétfőn pedig elmentem az orvosomhoz, hogy elmondja nekem, ismét elveszítettem egy gyermeket, de aztán azzal szembesültem, hogy nem így van – minden rendben a babával. Isten meghallgatott!

– nyilatkozta az énekesnő.

Carrie kolléganője, a kétgyermekes Kelly Clarkson az ET-nek adott interjújában mesélt arról, miért fontos, hogy ez a történet a „nyilvánosság orrára lett kötve”.

Örülök Carrie örömének. Nem tudok sokat arról, mi történik velük a kulisszák mögött, de nekem is vannak olyan barátaim, akik többször is elvetéltek

– nyilatkozta Kelly, majd megosztotta azt az üzenetet is, melyet Carrie-nek küldött, miután az énekesnő a vele történtekről mesélt.

Nagyon nagy jelentőséggel bír az, hogy beszéltél erről a témáról a nyilvánosság előtt. Tudom, nem kellett volna így tenned, hiszen ez olyasvalami, ami nagyon nehéz, de a vetélés miatt sok nő alsóbbrendűnek érzi magát és azt hiszi, valami gond van vele, de az, hogy kiálltál és megosztottad a történetedet, a kényelem érzésével töltötte el őket, láthatják hogy nincsenek egyedül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek