Starity

Újabb megbotránkoztató kijelentést tett Alekosz

2018. szeptember 27. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ sztárja ismét kihúzta a gyufát a nőknél. Legutóbbi kijelentése után vajon talál még olyan nőt, aki ágyba kíván bújni vele?

hirdetés

Fotó: Facebook / Nagy Alekosz

Alig másfél hete számoltunk be arról, miszerint Nagy Alekosz butácska, de odaadó nőre vágyik, akit kénye-kedve szerint irányíthat, a minap azonban újabb bejegyzéssel sokkolta a hölgyeket. Posztjában arra panaszkodott a reality-sztár, hogy a nők csak a menstruációjukat megelőző napokon kívánják őt, egyébként szóba sem állnak vele – ezt figyelembe véve arra az elhatározásra jutott, hogy a továbbiakban csak naptár szerint hajlandó csajozni.

Fölháborítónak tartom, hogy engem csak peteéréskor akarnak a nők. (...) Menzesz után már nem akartak. Társaságomat nem keresték, a facebookon letiltottak. Eltűntek! (...) A jövőben fontosnak tartom azt, hogy a nők megosszák velem ciklusaik rámvonatkozó dátumait, menzesz előtti napjaik ismerkedési fázisait. Tarthatatlan és sértő ez az állapot, hogy ilyesformán használnak ki engem! Havonta nem csak egyszer szeretnék szexuális kapcsolatot létesíteni. Mától naptár szerint megyek!

– írta a Facebookon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek