Starity

A halálból tért vissza a Feleségek luxuskivitelben sztárja

2018. szeptember 29. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorozatsztár szíve a műtőasztalon állt meg – azóta másképp áll a halálhoz.

hirdetés

Fotó: Instagram / Yvonne Dederick

Yvonne Dederick a Borsnak mesélt arról a szomorú és félelmetes élményről, mely évekkel ezelőtt történt, de érthető módon mély nyomot hagyott benne. A luxusfeleséget 33 éves korában egy súlyos rosszulléte miatt kórházba kellett szállítani, ahol kiderült, nagy a baj: orvosa méhen kívüli terhességet állapított meg nála.

A műtőben az utolsó emlékem az volt, ahogy az altatóorvos azt mondja: Mindjárt meghal. Azonnal nyissátok fel!. A szívem a műtét közben megállt, újra kellett indítani. De közben csodálatos élményem volt. Hirtelen a fájdalom eltűnt és hihetetlen békében és boldogságban ültem egy napos parkban, ahol várnom kellett, míg fogadnak. Nem tudtam, pontosan mire várok, de felhőtlen nyugalom és boldogság volt bennem. Azóta más a viszonyom a halálhoz, mert megjártam az útját és az élmény után csomó fóbiám megszűnt. Mert élni kell! Bátran! Soha nem tudni mikor van vége

– nyilatkozta Yvonne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek