Starity

Minden trendalakító megőrül ezekért a télikabátokért – te is?

2018. október 16. 10:10   |   Szerző: Manzara

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha egy olyan időtálló darabot keresel, amibe "érdemes befektetni", akkor a szőrmével díszített parka kabát a legjobb választás! Ez örök darab, ami soha nem megy ki a divatból, és az év hideg részében is hordható, és ami a legfontosabb, hogy minden öltözékhez illik.

hirdetés

Amikor a télikabátokra gondolunk, rögtön fekete kabátok képei villanak fel előttünk. Természetesen ez egy kötelező darab minden ruhatárban, de idén a tervezők játszottak a dizájnnal és színekkel. Ezért az őszi kollekcióban senki sem lesz egyforma. És minden divatimádónak már megvan a kedvenc kabátja a szekrényében, készen állva az első esős vagy hidegebb napokra. Emiatt rendelkezik az új kollekciónk mindenki számára valamivel.

A földszínek túlsúlyban lesznek a ruhatárban ebben a szezonban, de még a bátrak is fognak találni maguknak kedvező színeket. Tehát van rózsaszín, barna, bézs, zöld, kék, piros és sárga a „bátraknak“, természetesen a nélkülözhetetlen fekete is megtalálható a télikabátok között. A rövidebbektől a klasszikus hosszon át az egészen hosszú modellekig mindegyik elérhető.

Ami az új kollekciót különlegessé teszi, azok a részletek. A karika, a szín, az aszimmetrikus kapocs, a szegecsek vagy a szőrme, ami az őszi/téli kollekciót különlegessé teszik. A tervezők azt mondják, hogy "a kevesbb több" ez alkalommal, ezért a részletek a téli kabátokon minimálisak.

Ne feledkezz meg a bőrkabátokról sem. Az extra részletektől meg vannak fosztva, ezért ideálisak a minimalista dizájnhoz, amit minden öltözék szeretne kiemelni, különböző módokon. Ezeknek a modelleknek nincs szükségük a kihangsúlyozásra, mivel első pillantásra magukért beszélnek. És az érdekes ráncokat színekkel is ki lehet emelni. Ez alkalommal piros színűt javaslunk!

A parka kabátok ténylegesen olyan darabok, amikkel nem fogsz hibázni. Úgy tervezték őket, hogy kövessék a test vonalát és hangsúlyozzák az összes női tulajdonságot. Eltekintve attól, hogy már önmagukban tökéletes ruhadarabok, remekül jönnek olyankor is, amikor réteges öltözködésre van szükség. A parka kabát praktikusságának köszönhetően sok trendalakító dönt úgy, hogy ez mindig része az öltözéküknek, csak a megjelenésben változtatnak, és mindezt egy darab ruhával meg tudják tenni.

Az általunk bemutatott darabok mellett rengeteg egyéb női télikabát is található virtuális polcainkon. És mindez ingyenes szállítással. Őrület, nem?!

Nézd meg mit készítettünk elő számodra erre a szezonra – bele fogsz szeretni azonnal az új kabátodba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek