Starity

Selena Gomez még nincs túl Justin Bieberen! Összetörte a hír, hogy exe megnősült

2018. október 16. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan az egykori szerelmesek szakítása óta hónapok teltek el, Selly azóta sem tette túl magát az exén.

hirdetés
Selena Gomez még nincs túl Justin Bieberen! Összetörte a hír, hogy exe megnősült

Sokan és sokáig drukkoltak, hogy ismét egymásra találjon Selena Gomez és Justin Bieber, ami néhány hónappal ezelőtt meg is történt, ám a fiatalok boldogsága nem bizonyult tartósnak, ugyanis márciusban már szakításuktól volt hangos a világsajtó. Justin ezt követően nem sokáig tétlenkedett, ismét felszedte másik volt barátnőjét, Hailey Baldwint, akit gyorsan el is jegyzett, a közelmúltban pedig feleségül is vette őt. A hír valósággal sokkolta Gomezt, aki múlt hónapban bejelentette, hogy visszavonul a nyilvánosságtól, nem sokkal később pedig kórházba került.

Mint kiderült, az énekesnőnek nagyon alacsony a fehérvérsejtszáma, ami minden bizonnyal tavalyi veseátültetésének következménye, ugyanakkor sürgős kezelésre szorult. Sajnos azonban mentálisan is gyengélkedik – nemrég idegösszeomlása volt –, így jelenleg is terápián vesz részt, hogy ismét helyrejöjjön.

Justin eljegyzése és gyors házasságkötése teljesen padlóra vágta Selenát. Nagyon érzékenyen érintette őt a dolog. Évekig se veled, se nélküled kapcsolatban éltek, még ha nagyon fiatalok is voltak a kezdetekkor. Justin volt Selena életének első nagy szerelme, még most sincs túl rajta

– idézi egy barát szavait a People.

Mindazonáltal Bieber sincs lelkileg jó állapotban amióta értesült Gomez hogylétéről – a minap elcsípték a lesifotósok, amint felesége mellett ülve „itatja az egereket”.

Justin nagyon szomorú a Selenával történtek miatt. Úgy érzi, Selena az életének része, azt szeretné, hogy boldog legyen és egészséges.

Fotó: Snorlax / MEGA

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek