Starity

Nagyot csalódott férjében Victoria Beckham

2018. október 21. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

David a közelmúltban olyan kijelentést tett a nyilvánosság előtt, amitől Victoria megalázva érezte magát.

hirdetés

David Beckham a minap a The Sunday Project című műsorban vendégeskedett, ahol szóba került Victoriához fűződő, immár 19 éve tartó házassága is. Az ex-focista bevallotta, bizony kemény munka eredménye, hogy még együtt vannak és kapcsolatuk jellege most is bonyult. Kijelentése nyomán elindultak a találgatások azt illetően, hogy válságba került a házasságuk, ami részben igaz is, hiszen az interjú annyira megviselte az egykori Spice Girlt, hogy barátai szerint két éjszakára lelépett és alaposan kisírta magát.

Amikor Victoria értesült David interjújáról, teljesen kiborult. Fogalma sem volt, mi oka lehet Davidnek ilyen érzéketlen dolgokat mondani és kellemetlen helyzetbe hozni őt a nyilvánosság előtt. Képzelheted, olyan volt, mintha atombomba robbant volna a Beckham háztartásban, amikor kiderült a dolog. Victoria teljesen szétesett, és a rákövetkező két napban szüntelenül sírt. Az, hogy nem ezek élete legjobb hetei, nem kifejezés

– nyilatkozta a Sunnak egy családi barát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek