Starity

Pete Davidson megtörte a csendet az Ariana Grandével való szakítás kapcsán

2018. október 21. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pete-et bár nagyon megrendítette a szakítás, a gyógyulás és felejtés útjára lépett.

hirdetés

Pete Davidson nemrég még azt tervezte, hogy feleségül veszi Ariana Grandét, ám az énekesnő keresztülhúzta terveit, amikor váratlanul felbontotta eljegyzésüket és szakított vele. A komikus ezt követően kipakolt lakásukból és szüleihez költözött – most ők támogatják ebben a nehéz időszakban. Tegnap este Pete-nek jelenése volt egy rendezvényen, ahol először beszélt a szakításról, és bebizonyította, hogy bár fáj neki a csalódás, igenis képes azzal viccelődni, csak hogy mosolyt csaljon a nézők arcára.

Nos, bárki megmondhatja, semmi kedvem most itt lenni. Sok minden történik velem. Van valakinek egy szobája számomra? Nem keres senki lakótársat?

– viccelődött arra utalva, hogy szívesen elköltözne szüleitől, majd egy másik anekdotát is megosztott:

Szóval, nyilván tudjátok, hogy szakítottunk [Arianával] vagy ilyesmi, de amikor eljegyeztük egymást, közös tetkót csináltattunk. Olyan volt, mint egy magazinban, [magam előtt láttam a szalagcímeket] Elment Pete Davidson esze?, és a válaszok 93%-a igen volt. Akkor azt mondta a haverom, ne hallgassak rájuk, csak utálkoznak, én meg úgy voltam vele, hogy basszus, igaza van. Nem vagyok hülye. Aztán a következő napon a konyhában voltunk, amikor a haverom megszólalt: Tesó, úgy néz ki, mégis hülye voltál...

Ami Arianát illeti, ő is a családjánál lelt menedékre – legutóbb édesanyjával csípték el a lesifotósok New Yorkban.

Szoros kapcsolatban állok a családjával. A rokonai Arianán akarják tartani a szemüket és támogatják őt. Arra bíztatják, tartson egy kis szünetet és adjon időt önmagának. Ariana szeretne továbblépni, rögzíteni a dalait és folytatni az életét, ugyanakkor megértette, hogy fel kell dolgoznia az érzéseit előbb

– nyilatkozta egy családi barát az E! Online-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek