Starity

Micsoda nagylelkű gesztus! Kisebb vagyont adományozott rajongójának Taylor Swift

2018. október 23. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő ismét bebizonyította, hogy aranyból van a szíve: több ezer dollárt adományozott egy nélkülöző rajongójának.

hirdetés

Sadie Bartell október 1-jén, a Twitteren kért segítséget rajongóitól, akiket egy GoFundMe-oldalhoz invitálta, ahol bővebben olvashattak történetéről. A 19 éves lány édesanyja, Lauriann ugyanis három éve kómában fekszik, ő pedig a családtagok segítségével napi 24 órában gondoskodik róla. Lauriann agykárosodást szenvedett egy olyan fekélynek köszönhetően, mely oxigénhiányt idézett elő, így minden bizonnyal mesterséges kómában tartják orvosai, ám teljes felépülésére aligha van esély.

Sadie utolsó elkeseredésében fordult követőihez, bejegyzése pedig kedvenc énekesnőjéhez, Taylor Swifthez is eljutott, aki a legnagyobb örömmel sietett a segítségére, és nem kevesebb, mint 15.500 dollárral, azaz megközelítőleg 4.2 millió forinttal toldotta meg a családi kasszát, hogy megkönnyítse Lauriann ellátását.

Boldogan viselem gondját édesanyámnak és szívesen gondoskodok a családról, de tizenkilenc éves vagyok és most nagyon nehéz időszakon megyek keresztül. Úgy érzem, elértem a törésvonalat

– írta a tinédzser, aki annak idején, a 1989 turné keretein belül egyszer már látta Taylort élőben.

Mindenki tudja, hogy Taylor Swift az életem. Őszintén mondom, fogalmam sincs, hol lennék nélküle. Mindig felbukkan, amikor szükségem van rá. Ez mindig így volt és mindig így lesz. Azt kívánom, bár ki tudnám fejezni, mennyit jelent számomra, hogy valaki segített a családomon éveken kersztül. Hagyjátok békén Taylort! Ő a fény az alagút végén, a legjobb dolog, ami valaha történt velem

– lelkesedett kedvencéért Sadie.

Ez egyébként nem az első alkalom, hogy a Look What You Made Me Do énekesnője segítő kezet nyújt valakinek, akinek szüksége van rá. Október elején 10.000 dollárt, azaz körülbelül 2.7 millió forintot adományozott a nyolcéves autista kisfiú, Jacob Hill családjának, hogy magukhoz vehessenek egy beteg gyerekeknek segítő kutyát, majd az egész bagázst meghívta houstoni koncertjére.

Taylor Swift nagyon kedves volt velünk. Különösen csodálatosan viselkedett Jacobbal. Amikor ránézett, nem a fogyatékosságát látta, hanem őt magát. Térdre ereszkedett előtte, a szemeibe nézett, köszönt neki és igazán hálásnak tűnt azért, hogy a fiam elment a koncertjére, még ha tudta is, hogy az hangos lesz és sok minden történik majd körülötte

– írta a Facebookon közzétett bejegyzésében Jacob édesanyja, Allison Hill.

Júliusban ezzel szemben egy városra való rendőrnek és tűzoltónak küldött ingyenjegyet fellépésére, miután értesült róla, hogy az egyik rendőr, Michael Chesna – aki nagy rajongója volt – szolgálat közben hunyt el, mindössze pár nappal az ő koncertje előtt, melyre el szeretett volna menni.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek