Starity

Kendra Wilkinsonnál betelt a pohár! Kiállt magáért és élete legjobb befektetéseként írta le mellimplantátumait

2018. október 23. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 33 éves szőkeségnek elege lett abból, hogy sokan máig azon csámcsognak, hogy évekkel ezelőtt megcsináltatta a melleit.

hirdetés

Kendra Wilkinson 18 éves volt, amikor először feküdt sebészkés alá, hogy megnagyobbíttassa melleit. Döntését sokaktól eltérően a mai napig nem bánta meg, sőt élete legjobb befektetéseként tekint az implantátumokra, amit meg is írt legutóbbi bejegyzésében, melynek keretein belül alaposan helyretette azokat, akik buta plázacicának nézik.

Sokan cikiznek a melleim miatt. Itt a teljes történet. Nem öltözködök kihívóbban és nem is áll szándékomban elcsábítani egy férfit vagy kierőszakolni bárkinek a figyelmét a melleim által. Ugyanúgy öltözködök, készülődök reggelente, mint mindenki más

– kezdte bejegyzésében a szőkeség, aki a folytatásban arról ír, először azért csináltatta meg domborulatait, mert sportoló lévén kis mellekkel rendelkezett és szerette volna nőiesebbnek érezni magát. Számára természetes, hogy a megnagyobbított cicik a teste részei, melyekkel ugyanúgy szoptatott, mint más édesanyák és amúgy sem érdekli, mit gondolnak róla mások, amíg jól érzi magát a bőrében.

Nincs időm itt ülni és magamat hibáztatni azért, mert úgy nézek ki, ahogy vagy hogy honnan jöttem és mi mindent tettem az életben. Élvezem az élet minden pillanatát és a szabadságot a barátaimmal és a gyerekekkel, minden más pedig, amit az emberek gondolnak, az az ő problémájuk, nem az enyém. (...) Sajnálom, ha bárkit is idegesítenek a melleim, de ami engem illet, végzem a dolgom anyaként és nőként a nap minden percében, minden áldott nap.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek