Starity

20 éves lett a Baby One More Time

2018. október 24. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap volt húsz éve, hogy megjelent a popkirálynő bemutatkozó kislemeze.

hirdetés

Az egész dal arról a stresszről szól, amin mindannyian keresztülmegyünk tinédzserként. Tudtam, hogy ez egy klassz dal. Más volt, imádtam, de nem hiszem, hogy az megjósolható, milyen fogadtatásban részesül egy dal

– nyilatkozta Britney Spears a The Guardiannak az évforduló kapcsán.

Érdekesség, hogy a Baby One More Time-ot eredetileg a TLC-nek szánta a dalt szerző Max Martin és Rami Yacoub, majd amikor a csapat visszautasította azt, a svéd Robynnak is felajánlották, de ő sem élt a lehetőséggel.

Tetszett a dal, de hogy azt hittem volna, hogy sláger lesz? Hogy ez illik a TLC-hez? Én nem éneklek olyasmit, hogy Üss meg, baby, de nem akarok tiszteletlen lenni Britney-vel szemben. Jó neki. Énekeltem volna, hogy Üss meg baby még egyszer? A pokolba is, dehogy! Számomra ez nem téma egy beszélgetés során. Nála működött, örülök a sikerének. Szeretem Britney-t. Nem jó minden dal minden előadónak, és ha igazi művész vagy, tudod, mi az, amiben hiszel, miről akarsz énekelni. Tisztában voltam azzal, hogy nagy siker lesz a Baby One More Time, de azzal is, hogy nem a TLC-nek való

– magyarázta Tionne "T-Boz" Watkins, a TLC tagja 2003-ban.

Britney egyébként Svédországban rögzítette a dalt, akárcsak bemutatkozó lemezének többi dalát, Rami Yacoub társszerző pedig így emlékezett rá:

Nagyon visszafogott volt és édes. Gyerek volt még, egyikünknek sem volt fogalma arról, hogy miféle lappangó tehetség bújik meg az ártatlan külső mögött.

Természetesen maga az érintett is megszólalt azzal kapcsolatban, milyen is volt a váratlan jött siker:

Hű, minden nagyon gyorsan történt. Szórakoztató, egyben őrült időszak volt. Kicsit álomszerű.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek