Starity

Korábbi félelmei ellenére mégis turnéra indul Ariana Grande

2018. október 26. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Embert próbáló hónapok állnak a 25 éves slágergyáros mögött, ő azonban úgy döntött, igenis összeszedi magát, hogy ismét színpadra állhasson.

hirdetés
Korábbi félelmei ellenére mégis turnéra indul Ariana Grande
Fotó: Vogue

Nem titok, mennyire mélyen van lelkileg Ariana Grande, ami nem is csoda, hiszen a közelmúltban veszítette el volt barátját, Mac Millert, emellett úgy érezte, nem helyénvaló esküvőt szerveznie és a saját boldogságára koncentrálnia, így eljegyzését is felbontotta Pete Davidsonnal. Jelenleg a családja támogatását élvezi az énekesnő, és bár korábban úgy nyilatkozott, fél ismét útra kelni, sőt egyáltalán kimozdulni otthonról, most mégis bejelentette jövő évi fellépéssorozatát, ami márciusban indul majd és az augusztusban megjelent Sweetener címet viselő lemezt hivatott népszerűsíteni.

A turné várhatóan júniusban zárul és egyelőre csak amerikai dátumok szerepelnek rajta. Sajnos a rajongóknak nem sok oka van reménykedni abban, hogy az énekesnő más földrészekre is ellátogat rögtön ezt követően, ugyanis múlt hónapban arról vallott, képtelen lenne egy világturnét végigcsinálni újra.

Talán végigcsinálok egy miniturnét, egy olyan nagyszabásúra azonban képtelen lennék, mint legutóbb. Ezt biztosan tudom. Szeretlek titeket és nagyon hiányoztok. Mindenki azt mondja, időre van szükségem, de olyan ideges vagyok. Nem tudom [mi lesz]

– írta egy Twitter-bejegyzésben az énekesnő.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek